Zorgkantoor Amsterdam

Kantoren gaan een andere functie gaan krijgen, minder werkplek, meer ontmoetingsplek, community-building of hoe je het noemen wilt, clubhuis. Voor het hoofdkantoor van een grote zorgorganisatie in Amsterdam hebben wij het interieur van de begane grond mogen ontwerpen. Hier durfden ze het aan om vooruit te blikken op de tijd dat kantoren weer wel gebruikt mogen worden, maar dan op een andere manier. Bijvoorbeeld flexibeler ruimtegebruik door functies samen te voegen (vergader- en lunchplekken) en leerwerkplekken te creëren.

JAAR
2020
LOCATIE
Amsterdam
OPDRACHTGEVER
Amsterdamse zorgpartij
PARTNERS
NTB
ROLLEN
Ruimtelijk ontwerp
Grafisch ontwerp
Concept ontwikkeling
Planningen
Kostenraming
Bouwbegeleiding
Procesbegeleiding
Organisatie uitvoer
3D visualisaties
Artist impressions
Detailtekeningen