Transformatie Station Overvecht

Het oorspronkelijke ontwerp van station Overvecht, stamt uit 1995. Het is een expliciet ontwerp vanwege de kleuren en u√≠tstekende elementen. Het station raakte echter snel in verval. HIK heeft voor deze ‘entree naar de wijk’ een nieuw ontwerp gemaakt. Door meer groen, een heuse glijbaan, verschillende zitgelegenheden en een groot deel van te trap te vervangen door lagen van plantvakken.

JAAR
2011
LOCATIE
Utrecht
OPDRACHTGEVER
NS, Prorail
PARTNERS
Hemubo
ROLLEN
Ruimtelijk ontwerp
Grafisch ontwerp
Concept ontwikkeling
Initiatiefnemen
Projectleiding
Planningen
Kostenraming
Vergunningaanvraag
Bouwbegeleiding
Procesbegeleiding
Organisatie uitvoer
Tekenwerk
3D visualisaties
Artist impressions
Detailtekeningen
Pr- en marketing
Budgetbeheer
Opleveringen organiseren
Bewonersparticipatie